Referanser

Lasse Tønnessen


Høsten 2008 begynte vi planlegging av vår nye satsning «Kutoppen» i Kristiansand Dyrpark. Vi hadde lyst til at noen av bygningene skulle være laftet, slik som stallen, hønsehuset og kiosken. Vår prosjektleder anbefalte oss å ta en prat med Otralaft AS, som er kjent for å levere kvalitetsprodukter.
Etter en kort anbudsprosess valgte vi Otralaft AS som leverandør av våre bygninger. Samarbeidet gikk helt smertefritt, og vi fikk levert et kvalitetsprodukt til avtalt tid og ikke minst til avtalt pris. Vi kan trygt anbefale selskapet til andre som ønsker seg et kvalitetsbygg i laftet utførelse.
Ta gjerne kontakt på lasse@dyreparken.no for ytterlig referanse

Olav Johan Nilsen


Vinteren 2009 kjøpte vi oss en fritidstomt på Hovden. I løpet av våren kom vi i kontakt med Otralaft, som bla. bygger lafte hytter på Hovden. Etter å ha undersøkt tidligere referanser, hadde vi ingen betenkligheter med å kontrahere en laftehytte levert av Otralaft AS.
Hele byggeprosessen var en fornøyelse, ikke minst med korrekte tilbakemedinger på fremdrift. Overtagelsen gikk etter planen, og vår familie feiret julen 2009 på Hovden i en ny og flott laftehytte fra Otralaft.
Siden vi bor i Stavanger, så har vi også behov for en stedlig representant som kan etterse og vedlikeholde vår nye fritidsbolig. Vårt valg falt naturlig nok på Otralaft Hyttesevice, og etter ca. ett års erfaring kan vi gi dette firma vår beste anbefaling. De stille til riktig tid på rett sted, uansett tidspunkt.
Kontakt meg gjerne for referanse på: ojn@westcom.no

Karl Johan Lier, Haugesund


Otralaft bygde min fritidsbolig på Hovden for 12 år siden. Det var en fornøyelse å jobbe sammen med dem, de hadde orden på tingene, og ikke minst korrekt fremdrift i forhold til kontrakt / overleverings dato.
I de 12 årene som vi har hatt hytta, har det vært noe justeringer som det alltid er på laftehytter. Dette har Otralaft gjort til min tilfredsstillelse, nøyaktig og punktlig.
Nå som de har etablert en egen avdeling med Hytteservice, er jeg selvsagt også med her.
For ytterligere referanser, ta gjerne kontakt med meg på mail adr: