Boblebad

Drømmer du om massasjebad på hytta eller hjemme? 

Otralaft Hytteservice samarbeider med SPATEC og kan levere alt fra motstrøms basseng testet av landslagsvømmere, til massasjebad i de fleste kategorier.

Vi i Otralaft liker og si at «På hytta skal man nyte, og ikke yte», så hvorfor ikke la oss ta hånd om alt det praktiske?  Vi tar jobben fra A til Å, slik at alt du trenger å gjøre er å nyte hyttelivet. Med de ulike serviceavtalene vi kan tilby, passer vi på badet ditt for deg, slik at det til en hver tid har rent klart vann og er klar til bruk. Leier du ut hytten din, kan vi forsikre både deg som hytteeier og leietaker, om at vannet blir byttet, renses og testet mellom hver gjest.  Du kan være trygg på at vi holder badet i tipp topp stand til en hver tid.

Ta kontakt med oss i dag så skreddesyr vi et tilbud til deg!

Dimension One massasjebad

Dimension One har produsert massasjebad i 40 år, og er ledende i utviklingen når det gjelder ergonomi og funksjoner. Med flest patenter i bransjen har de bedre løsninger når det kommer til rensing og massasje. Dette er merket for deg som vil ha det mest påkostede massasjebadet uten kompromisser, et massasjebad/jacuzzi utenom det vanlige.

Historien om Dimension One Spas, D1 spas, begynner i Le Mesa i California i 1977, samme året som star Wars har premiere i London, Elvis har sin siste konsert, windsurfing slår igjennom og Jimmy Carter er president i USA. Den første Dimension One Spas butikken åpner, og reisen til dagens posisjon som et av verdens ledende produsenter av massasjebad starter – med base i Carlsbad, California.

Dimension One Spas har gjennom flere unike patenter bidratt til å utvikle massasjebad/boblebad til en større opplevelse, en opplevelse uten kompromisser. Rundt 1981 produserte de det første fullt isolerte massasjebadet, i 1983 ble Ultra Lounge lansert som satte standarden for hvor behagelig et liggesete skal utformes og i 1988 var Dimension One spas først ute med et system med ozonrenseanlegg. Disse innovasjonene har siden blitt fulgt opp av mange fler, som for eksempel den patenterte lekre buede designen ( Bay serien) samt bransjens første system med «vandrende» massasje «Dynamic Massage sequenser».
Dimension One spas har som eneste selskap i bransjen fått Silver Medal Shingo prisen, en prestisjetung pris for produsenter i verdensklasse. I dag er Dimension One spas et premium merke for deg som vil ha et massasjebad utenom «det vanlige»

En personlig massør
Til tross for den avanserte teknikken, eller kanskje takket være den –er Dimension One Spas lett å bruke. Fra det brukervennlige styringspanelet styrer du enkelt alle funksjoner.

Behagelig og enkelt vedlikehold
Når du kjøper et Dimension One Spa boblebad/jacuzzi er det for å nyte, ikke for å få mer arbeid. Derfor er alle modeller utstyrt med helautomatisk vannbehandlingssystem og frostvakt som starter pumpene automatisk ved fare for frysing/frost. Filtersykluser og andre system er forhåndsinnstilte, men kan enkelt programmeres om.

Kontakt oss for bestilling