Om oss

Otralaft AS er et mer enn 20 år gammel og veletablert selskap. Vi tilbyr bygg i laft eller bindingsverk. Selskapet har ca 15 ansatte og tilbyr sine tjenester i nærområdet rundt Hovden.

Otralaft Hytteservice AS tilbyr de fleste tjenester innen ettersyn, vedlikehold & rengjøring av Deres fritidsbolig på Hovden. Vi har gjennom tiden sett at behovet for lokalt ettersyn er stort, siden de fleste hytte- og leilighetseiere bor langt unna Hovden.

Otralaft Eiendom AS er et eiendomsselskap som kjøper opp tomter, for bygging av hytter til utleie og salg. Vi har til enhver tid hytter, leiligheter og tomter for salg.

Hovden Næringsbygg AS er et rent næringsselskap som eier flere sentrumsnære eiendommer på Hovden: Coop, YX & Monter. Hovden Næringsbygg er et datterselskap deleid av Otralaft Eiendom AS.

Otralaft Hytteformidling har en liten, men eksklusiv portefølje av hytter og leiligheter for utleie. Vi formidler og leier ut for kortere perioder og på åremål.

Hovden Utleie AS har flere hybelbygg i området Hovden Sentrum, og tilbyr hybler med 1 og 2 soverom. Alle hybler har eget bad / wc og kjøkken. Hovden Hybelutleie er et datterselskap deleid av Otralaft Hytteservice AS.